Vařte maso, ryby a zeleninu jemně a bez tuku
Konstantní teplota pro vynikající výsledky vaření díky cirkulačnímu čerpadlu
Regulace teploty od 0 do 95 ° C
Maso, ryby nebo zelenina - vakuově uzavřené ve vhodných sáčcích - se vaří jemně a bez tuku při vaření při konstantní teplotě, takže se zachovávají a konzervují vitamíny a minerály. Maso a ryby jsou poté krátce „pečeny“, takže se vyvíjí lehká pražená vůně - a je hotové dokonale vařené jídlo.
Doba SOUS VIDE STICK od Unold® je ideálním partnerem pro tento způsob vaření. Zahřívá až 20 litrů vody v kastrolu nebo jiném tepelně odolném kontejneru - minimální výška by měla být 18 centimetrů. Když je voda na požadované teplotě, lze vložit vakuově utěsněné jídlo. Sous vide Stick Time Time se svými 1300 watty ohřívá vodu přesně na +/- 0,2 stupně Celsia - požadovanou teplotu lze nastavit v krocích po 0,5 stupně. Hladina tepla se během procesu vaření udržuje konstantní díky výkonnému oběhovému čerpadlu v době SOUS VIDE STICK.
Díky funkci časovače (až 60 hodin) nabízí přirozeně bez BPA SOUS VIDE STICK Time také automatické vypnutí, když je hladina vody příliš nízká. Šikmý LCD displej je příjemný, takže lze snadno přečíst čas a teplotu.
V jídle zůstávají cenné vitamíny a živiny
S funkcí časovače (až 60 hodin) pro dokonalé vaření
Komfortní zkosený LCD displej pro lepší čitelnost
Teplota může být nastavena v krocích po 0,5 ° C
Přesnost teploty +/- 0,2 ° C
Automatické vypnutí, když je hladina vody příliš nízká
Pro hrnce a žáruvzdorné. Plavidla s výškou min. 18 cm
Zahřívá až 20 litrů vody
Snadné čištění
BPA zdarma
Rozsah dodávky:
Sous Vide Stick Time + návod k použití s recepty
Unold 58915 elektrický vakuovací hrnec Sous Vide
FSN 3100 Professional vodící lišta Bosch
600915000 Bosch Professional generátor napětí s vozíkem
Bandelin víko D 156
Novamatic Premium 500 sušák na prádlo Juwel
1193200 kabelový buben 3 zásuvky 25 m Brennenstuhl
WU481 pokosová pila Worx
Beta Lux 80 komínová digestoř Best
KC16POE komínový odsavač par krémový Smeg